Efterspørgslen på CO2-venlig energiproduktion er i kraftig vækst
DKCI er specialister i offshore og specielle marinekonstruktioner, som fundamenter til fremtidens energi og infrastruktur.

Mere end 30 år er gået, siden de første vindmøller begyndte at levere elektricitet til danske forbrugere. Siden da er både industrien og møllerne vokset, og Danmark kan fortsat bryste sig af at være det land, der er længst fremme med vindenergi.

Grøn energi er en vedvarende energiform, som udleder minimale mængder CO2. Det er derfor den mest miljøvenlige måde at skabe energi på. De grønne energityper er for eksempel solenergi og vindenergi, som kan installeres i form af vindmøller og solceller.

Grøn energi erstatter brugen af fossile brændstoffer, såsom kul og olie, der begge er energiformer, der gør stor skade på miljøet. 

I dag er grøn energi lige så effektivt som traditionel elproduktion, hvilket også gør det økonomisk attraktivt. Det er derfor en optimal løsning for dig, der ønsker at passe på miljøet.

 

En grøn og sikker investering

DKCI har stor ekspertise i grøn energi, og vi anbefaler etablering af eget solcelleanlæg på eller nær jeres virksomhed – det giver en meget synlig grøn profil. Det viser omverdenen, at I tænker på miljøet og arbejder på at minimere CO2-udslippet. Solcelleanlæg er en af de bedste energiinvesteringer, man kan lave i dag.

De fleste virksomheder, som selv kan udnytte en del af elproduktionen, kan få en fantastisk forretning ud af at investere i et solcelleanlæg.